onsdag 13 maj 2009

Mörkermän och Pizzamaffian

Har uppmärksammat att en del mörka krafter börjat köra en antikampanj på nätet mot Evin Cetin, socialdemokratisk kandiat i EP-valet. Bland annat sprids rykten i form av anonyma kommentarer på bloggar som skriver om Evins kampanj att hon finansieras av Maffian. (Alla vet väl att pizza industrin bara är en täckmantel för maffian... ;)

Personligen börjar jag alltid undra när det börjar mobiliseras mot en person, vad är det underliggande syftet..? i bästa fall är det bara hederlig svensk avundsjuka men jag fruktar att det är mer åt hederlig svensk rasism hållet i detta fall. Isåfall ser jag det som ännu en anledning till att kryssa Evin den 7 Juni.

Själv tänker jag ge Sverigedemokraterna (och andra mörkermän) en dubbel käftsmäll på valdagen. Först en röst på det parti som starkast markerat att vi aldrig kommer att regera med något som helst stöd av Sverigedemokraterna och sen kryssa en kandidat som går till val på mångkulturens kraft och möjligheter.

Tips för den som vill få en lektion i roliga ordvändningar och undvikande svar, kan vara att ställa frågan till en moderat eller centerpartist i fall dom är beredda att regera landet efter nästa val, även om det kräver stöd av Sverigedemokraterna. Ger garanterat en rolig förmiddag!

1 kommentar:

  1. Ja det är förfärligt. Fick idag veta att SvergieDemokraterna delat ut material i postlådorna i Strömnäs området.

    Det är dags att bemöta deras fega och usla politik

    SvaraRadera