måndag 11 maj 2009

Den förödande kvarlevan!

Kan inte låta bli att förundras över denna ständiga kvarleva om för eller emot EU! Vi är faktiskt redan ett medlemsland och detta val handlar inte om den frågan överhuvudet taget! Men de som envist säger nej borde väl lägga kraft på ett snabbt genomförande av Lissabonfördraget, där en utträdesklausul finns med!

Nu handlar det om att gå till valurnorna för en Europeisk Unions innehåll och utveckling! Utveckling handlar inte om att likt Junilistan som ett trotsigt barn, bara säga nej till allt och alla! Det handlar om att ta ansvar och om att ständigt förändra till det bättre! För mig handlar det om att den socialdemokratiska välfärden också skall byggas i Europa! Inte att likt den moderata eller centerpartistiska(eller numera Mauderata) och de andra två osjälvständiga följeslagarna till ulven i fårakläder, klä ut sig för att verka välfärdsvärnande men i praktisk politik vara välfärdsnedmonterande.

De har tömt statskassan, sänkt skatterna - i synnerhet för de rika - och fullständigt struntat i den finasiella krisen! Det är deras kompisar som just nu styr EU. Våra röster, din och min kan göra skillnad! Jag räds inte Junilistan - de är genomskådade av väljarna!

Däremot finns det alla skäl till att klargöra att; vad Moderaterna gör mot Sverige - vill de också göra mot Europa! Så vem du än är; Rondellsosse, Gråsosse, aktivist eller humanist: ut och slåss för en Socialdemokratisk valseger den 7 juni 2009!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar