tisdag 28 april 2009

Grymt, grymt, grymt!

Vi har ju gjort lite instruktionsfilm för att få folk att fatta att det inte år svårt att ringa och knacka dörr. Blygsamma som vi är tycker vi att vi lyckats rätt bra med det, men vi ligger i lä.
Imponerande kampaj för Evin Cetin är oöverträffat. Kolla in Videon med Medina.

4 kommentarer:

  1. Evin Cetin är en bluff, exempelvis ljuger hon om att hon är utbildad jurist fast hon egentligen har långt kvar till examen. Det sägs dessutom att hennes framgångsrika kampanj betalas av maffiapengar.

    SvaraRadera
  2. Till anonym:

    Det är synd att du ägnar din tid till att sprida lögner.

    Det stämmer att Evin inte har en jur kand. Det beror på att examensarbetet ännu inte är avslutat. Hon har dock formellt sett en högskoleexamen i juridik.

    Hennes kampanj är inte särskilt dyr. Den har betalats av socialdemokraterna i Södertälje och i Stockholms län. Det ligger absolut ingen sanning i att maffiapengar skulle vara inblandade.

    SvaraRadera
  3. Christer Lindström13 maj 2009 kl. 09:47

    Maffian... den var bra! Har uppmärksammat att en del mörka krafter börjat köra en Antikampanj på Nätet mot Evin.

    Personligen börjar jag alltid undra när det börjar mobeliseras mot en person, vad är det underliggande syftet... i bästa fall är det bara hederlig svensk avundsjuka men jag fruktar att det är mer åt hederlig svensk rasism hållet i detta fall. Isåfall ser jag det som ännu en anledning till att kryssa Evin den 7 Juni. Själv yänker jag ge Sverigedemokraterna (och andra mörkermän) en dubbel käftsmäll på valdagen.

    Först en röst på det parti som starkast markerat att vi aldrig kommer att regera med något som helst stöd av Sverigedemokraterna och sen kryssa en kandidat som går till val på mångkulturens kraft och möjligheter.

    Tips, för den som vill få en lektion i roliga ordvändningar och undvikande svar, kan vara att ställa frågan till en moderat eller centerpartist i fall dom är beredda att regera landet efter nästa val även om det kräver stöd av Sverigedemokraterna.

    SvaraRadera
  4. Hej,
    jag är inte rasist utan första generationens invandrare och också en engagerad svensk medborgare. Jag har uppmärksammat Evins kampanj och följt henne med stort intresse. Det vore toppen med en engagerad ung kvinna i EU-parlamentet som vill lyfta fram oss alla med annan etnisk bakgrund och visa Sverige och EU vad vi kan och samtidigt vara en toppeförebild för invandrarungdomar som känner att de inte får en chans.

    Tyvärr är dock Evin för bra för att vara sann. Inte nog med att hon ljuger om sina meriter så hycklar hon om sitt engagemang som inte är annat än ett fabrikat av en lyckad kampanjstrategi. Dessutom är hennes pappa "pizzabagaren" kriminell. Jag ringde nämnligen Huddiksvalls tingsrätt och fick veta att han är åtalad för ekonomiska brott. Det skulle ha hållits rättegång nu i maj men han dök inte upp så rättegången har skjutits fram till i höst. Jag hade hört rykten om krimialitet och blev djupt bedrövad över att de visade sig finnas en sanning bakom.

    Det är tragiskt, när en ung till synes verkligt engagerad invandrartjej lyfts fram så är det inte annat än en bluff. En opportunist som riskerar att ge främlingsfientliga ved i elden och oss verkligt engagerade invandrare dåligt rykte.

    SvaraRadera