torsdag 23 april 2009

Fråga Olle i Piteå


Imorgon kommer Olle till Piteå. Olle Ludvigsson alltså. Socialdemokraternas 2:a namn på valsedeln till Europaparlamentet.
Passa på och fråga honnom varför han tycker att det är viktigt att rösta i valet till Europaparlamentet. Vill ni veta mer om honnom kan ni kolla in denna länk.

I Piteå kommer han bland annat att besöka Betongmästarna med fikabordsamtal med anställda och ett besök på SETRA, Företag med varsel, dit även media bjuds in.

För er som inte hinner träffa honnom när han är här hoppas vi att Olle kan kommentera på bloggen om sitt besök i Piteå och ge oss sina tre bästa argument till varför vi ska rösta i EU-valet.

2 kommentarer:

  1. tjäna alla s-pitebor! jag hade en riktig kanondag i Piteå med bra arrangerade arbetsplatsbesök. om jag nån gång hade trott att norrlänningar var fåordiga kom det på skam idag. vi behöver bli fler som inte skiter i eu! ta diskussionen med grannar, arbetskamrater och kompisar om att gå och rösta i valet till europaparlamentet den 7 juni. EU behöver bli rödare och mer rättvist än idag. Hälsar Olle

    SvaraRadera
  2. Hoppas att vi bjöd på en del överraskningar, många var väldigt nöjda med ditt besök hos oss och har tänkt om.

    SvaraRadera